Υποδομές

Η επιχείρηση διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις 1.100 τ.μ. που βρίσκονται εντός του αμπελώνα στην θέση Κάστρο Μικροθηβών. Το κεντρικό κτίριο στεγάζει το Αποσταγματοποιείο, τα Εμφιαλωτήρια, τα Γραφεία και τους Εκθεσιακούς Χώρους. Είναι 300 τ.μ., κτισμένο σε παραδοσιακή μορφή, με κεραμοσκεπή, στο οποίο έχει γίνει εκτεταμένη χρήση τοπικής πέτρας (από τη γη του αμπελώνα) και ξύλου.

Σε όλη την πρόσθια όψη εκτείνεται κεραμοσκεπές ξύλινο χαγιάτι για φιλοξενία επισκεπτών τους θερινούς μήνες, που αγναντεύει όλο τον κάμπο της Αγχιάλου και τον Παγασητικό κόλπο μέχρι το Πήλιο.

Το δεύτερο κτίριο είναι το οινοποιείο. Πρόκειται για πλήρως μονωμένο κτίριο 300 τ.μ. που στεγάζει τους οινοποιητές και τις δεξαμενές ζύμωσης και αποθήκευσης οίνων και στεμφύλων.

Το κτίριο της αποθήκης πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων είναι ξεχωριστό κτίριο 200 τ.μ. πλήρως μονωμένο και βρίσκεται πίσω από το συγκρότημα των κτιρίων του οινοποιείου, μέσα στον αμπελώνα.

Η επιχέιρησή μας είναι πλήρως καθετοποιημένη, διαθέτοντας, όλα τα απαραίτητα αμπελουργικά μηχανήματα, πλήρη εξοπλισμό οινοποιίας, τρείς άμβυκες αποσταγματοποιίας, και δύο υπερσύγχρονες γραμμές εμφιάλωσης οίνων και αποσταγμάτων.